akim@myspace

PEMBERITAHUAN

akimfans yg nak minta letak blog-link kat sini, sila bagi kat kotak komen entri 'terima kasih' di bawah!..satu lagi, kpd suma yg chatting kat chatbox/chatango, SILA JANGAN GADUH2 atau PROVOKASI yg bukan2! peace all! muahhh!

Sunday, March 29, 2009

Diari Harian Akim @ Minggu 4

Kelas Ngan Joe
Rabu, 1 April 2009

Masuk akademi n sarapan. Makan nasi dagang. Sakit perut tu makan nasi dagang tak sedap lak tu
Practise sendiri, cikgu masuk lambat sket ini hari
Cikgu Siti datang semua pelajar kena nyanyi one by one. Lps tu cikgu syafi dtg dia amek dak2 pompuan g kat klas vocal. Tetiba ada amy search kat dalam bilik tu
Kitorang makan ngan Amy Serach, bes lorh dia citer.
Pengetua memberi kata2 untuk minggu ini dan dia mahu kita lebih baik dari minggu lepas
Kelas vocal bersambung
Kelas Cikgu Aris
Kelas ngan Joe ada soal jawab n Bob ade datang untuk beri pendapat tentang vocal



Aku Dah Ok Dah
Selasa, 31 Mac 2009

Masuk akademi exercise ngan cikgu Aris penat giler2 siot
Sarapan & gi masuk kelas vokal. Tetiba time kat kelas vokal cikgu Siti masuk n panggil aku. Mule2 train kat hall n pastu dia ajak train kat bilik pengakuan n then cerita pasal Hafiz.. urm.. aku dan ok dah urm..
Kelas ngn pengetua n kitorang ada guess iaitu Chef Riz
Kelas Cikgu Ida
Kelas Cikgu Aris pastu dia ajar aku step untuk lagu aku yang beshnya dia cakap yang menari untuk lagu aku pompuan yang cantekk tu.. HAHHAHAHA



Aduyai
Isnin, 30 Mac 2009

Masuk akademi dan sarapan
Bincang dengan Cikgu Siti tentang perkara-perkara yang berlaku pada minggu lepas
Dapat lagu kena nyanyi lagu Datuk Siti Nurhaliza. Aduyai
Flashback untuk konsert minggu lepas
Makan tengahari
Kelas cikgu Ida The Gorgeous
Kelas Cikgu Aris
Kelas Tamat



Iklan Denim
Ahad, 29 Mac 2009

Bangu mandi
Masuk akademi
Pihak produksi keep the promise n give us Mcdonald set. Uh happy giler! TQ Astro!
Tengok PGLM kat dance floor. Best giler!
Kelas cikgu Fatimah
Marigold punya nutritious datang
Wat iklan denim
Maybelline punye wakil datang bagi penerangan
Sambung kelas cikgu Fatimah
Sambung PGLM
Balik tidur

No comments: