akim@myspace

PEMBERITAHUAN

akimfans yg nak minta letak blog-link kat sini, sila bagi kat kotak komen entri 'terima kasih' di bawah!..satu lagi, kpd suma yg chatting kat chatbox/chatango, SILA JANGAN GADUH2 atau PROVOKASI yg bukan2! peace all! muahhh!

Thursday, April 2, 2009

1st GAFIM @ AKIM FC Gathering

Gathering pertama GAFIM @ AKIM FC akan diadakan pada hari Sabtu ini, bersamaan dengan 4 April 2009.
Setelah dipersetujui, 1st gath Akim FC bersama keluarga Akim akan berlangsung pada:

Masa: 5 petang
Tempat: Cafe Kompleks Sukan Bukit Jalil

p/s: Apa kata kita wat pot luck sekalik? bawak la benda leh kunyah2...

Kredit: Opahcikcur @ Forum Cari.

6 comments:

mr.syazwan said...

bila??

my name is KARL said...

admin..

karl nk sgt join

tp sok
kne balik kg

so xdpt

... tp karl akan join akim fc k

last week karl ade g konsert!!

to syazwan : bace post leklok k

Ajami Hashim said...

Salaam all,

InsyaAllah pakcik dtg konsert tapi after 7pm baru dtg so tak bleh join potluck!.. huaaa!

afundi akim!

syazwan Hairey said...

mcm mana nk jadi salah sorang ahli fan club akim ni?

YeastIsDead said...

owhhh aku dah terlambat.
kalau tak boleh jumpa bakal pak and mak mertua

=P

4z3r@1 Azm1 said...

guy, aku terlepas la 1st gathering..bile nak meeting n tubuhkan fan club akim scra proper?