akim@myspace

PEMBERITAHUAN

akimfans yg nak minta letak blog-link kat sini, sila bagi kat kotak komen entri 'terima kasih' di bawah!..satu lagi, kpd suma yg chatting kat chatbox/chatango, SILA JANGAN GADUH2 atau PROVOKASI yg bukan2! peace all! muahhh!

Monday, April 6, 2009

Diari Harian Akim @ Minggu 5

Gaya Persembahan
Selasa, 7 April 2009

Masuk Akademi & terus wat exercise lepas tu wat Menuju Puncak then baru makan
Kelas vokal ngan Cikgu Shafie & cikgu Siti
Break for lunch & pas lunch Cikgu Shafie panggil untuk dengar lagu
Kelas cikgu Ida The Gorgeous
Kelas baru. Ini kelas untuk membincang tentang gaya persembahan yang akan dilakukan oleh student pada Sabtu ini
Kelas cikgu Aris & sorang-sorang dia panggil untuk tengok idea student
Kelas tutup



67KG!
Isnin, 6 April 2009

Masuk Akademi timbang berat. Berat badan aku naik 67kg and lepas tu mamam..
Dapat lagu tugasan baru & aku dapat lagu Jika Kau Tiada. Urm.. k la besh la lagu tu.. pastu tengok perfomance minggu lepas. Makan tengah hari tibe-tibe Arie nie Brad Pit ley cakap lak.. hahaha
Kelas Miss Ida The Gorgeous
Kelas tarian Cikgu Aris
Alek asrama



Segala Kesungguhan Terbalas
Ahad, 5 April 2009.

Masuk akademi dan makan. Kelas Cikgu Fati dan minggu nie besh giler aku dapat jadi pelajar cemerlang. Segala kesungguhan aku terbalas gak. Best dapat gi tengok F1 aku ajak Yazid, Qhaud, ngan Aril. Mi Sedap wat competition memasak untuk student. At last diorang datang bawak awek 2 orang.. Cun giler. Kemas pastu siap gi tengok F1. Sampai Sepang teruja giler. Memang first time gi sane. Race start and best tengok F1 dekat-dekat.