akim@myspace

PEMBERITAHUAN

akimfans yg nak minta letak blog-link kat sini, sila bagi kat kotak komen entri 'terima kasih' di bawah!..satu lagi, kpd suma yg chatting kat chatbox/chatango, SILA JANGAN GADUH2 atau PROVOKASI yg bukan2! peace all! muahhh!

Thursday, May 7, 2009

T-Shirt Gafimmers



T-shirt GAFIM, RM30 sehelai. Nak beli? Follow these simple steps;
1) Sila emel kan Nama, Bilangan, Saiz T-Shirt (S/M/L/XL/XXL), No. Telefon, Alamat (Jika anda berada di luar KL & Selangor) - ke gafimmers@gmail.com

2) Pihak berkenaan akan reply semula untuk conformation harga + harga korier, dan lain-lain.

3) Anda boleh bank-in kan duit ke akaun Maybank - Nor Azwana Hamid 1140 1203 1325.

Jika anda menggunakan Maybank2U, boleh letak alamat e-mel gafimmers@gmail.com di ruangan e-mel penerima.

Jika anda membuat bayaran secara manual, sila scan bank-in slip ke email address gafimmers@gmail.com.

Mudah kan? ;-) ~Teruskan Afundi Akim ke 32999

13 comments:

Ms Elise Paloma De' Amor said...

nak!!!

rizz said...

nk..cntek laaa

Anonymous said...

nak jgk , lawa doh . tp sy dok kedah . cmne ek nk beli ? ta paham lah . please help me ! :(

Akim AF7 Fan said...

Updated the entry dengan cara lebih mudah difahami!

p/s: beli jangan tak beli!

doktor muda(arasy la...) said...

nk gak but..mahallah...

Akim_fan_brunei said...

Salam, kalau saya nak order, dapat hantar ke Brunei ke?

Akim AF7 Fan said...

Akim_fan_brunei ~ sila email ke gafimmers@gmail.com utk pertanyaan lanjut.. keep afundi akim yeah! muahhh!

Anonymous said...

hi abang akim!saye nur izati dari sarawak dan saye minat sangat dekat abang akim ni.

Anonymous said...

akim bila nak datang sarawak ni eh.........?

Anonymous said...

hi abg akim

Anonymous said...

kenapa balas message dekat interne.....?

Anonymous said...

Saye nak masuk geng gafimmer abg akim leh ta.....

Anonymous said...

Ade blog baru tak abg akim yg boleh saye balas comment abg ablik ......?