akim@myspace

PEMBERITAHUAN

akimfans yg nak minta letak blog-link kat sini, sila bagi kat kotak komen entri 'terima kasih' di bawah!..satu lagi, kpd suma yg chatting kat chatbox/chatango, SILA JANGAN GADUH2 atau PROVOKASI yg bukan2! peace all! muahhh!

Monday, May 18, 2009

terima kasih

Salaam..

Nampaknya blog akimfan.blogspot.com sudah sampai masanya untuk berhenti dari mengemaskini apa-apa entri di sini. Wujudnya blog ini selama 10 minggu di sepanjang program AF7 berlangsung sedikit-sebanyak dapat mengumpulkan peminat-peminat Akim di dalam satu komuniti peminat di alam siber ini. Kamu boleh klik arkib di tepi kanan blog ini untuk membaca dan melihat semula semua koleksi youtube persembahan Akim semasa konsert 1-10. Mulai sekarang kamu boleh lawati laman web rasmi peminat Akim di www.afiqhakim.com dimana ia terbahagi kepada 2 segmen iaitu portal komuniti GAFIMMERS dan blog info terkini Akim. Juga pergilah klik blog Along di akimaf7.blogspot.com untuk info terkini aktiviti peribadi dan keluarganya. Teruskan menyokong Akim dalam bidang seni tanahair. Selalulah undi lagu-lagu Akim di radio, tv dan internet. Datanglah beramai-ramai ke mana-mana acara dimana Akim menyanyi. Dia perlukan sokongan kamu semua untuk terus kekal dan semakin hebat. Tahniah Afiq Hakim!

Akhir sekali, terima kasih kepada Wawa (AKIMFAN-2) kerana bersusah-payah untuk berkongsi tenaga mencantikkan blog ini dengan berbagai grafik. Juga kepada Juan Danza kerana memuatkan artikel mengenai blog ini di Majalah AKSI. Jasa kalian akan dikenang sampai bila-bila.

Ikhlas,
AKIMFAN-1 @ Ajami Hashim


Bengang (single) ~ Akim AF7

aku bosan dengan cintamu
aku rasa buang masa
kau selalu mendustakan cintaku

aku fikir kau tak searus
lebih baik ku beralih
biarkan diriku terus bersendiri

ku tak sanggup engkau setia
walau jasad dan juga nyawa
sebagai tanda cintamu padaku

katamu..

tak mungkin ku percaya
kata-kata yang penuh dusta
hanyalah bibir berkata
yang memilukan
menambah bengang rasa hampa
terus tinggal diriku terasa

cukup berkali kau berkata
jangan diulang lagi dusta
jangan kau pujuk hati yang terluka

tak mungkin akan ku kembali
jika janji sekadar mimpi
tak mungkin aku sanggup
bersama dengan mu

tak mungkin ku percaya
kata-kata yang penuh dusta
hanyalah bibir berkata
yang memilukan
menambah bengang rasa hampa
terus tinggal diriku

setiap liku diserang pilu
setiap liku teringat janjimu
ooh caramu..
akan ku teruskan diriku oh tanpamu

tak mungkin ku percaya
kata-kata yang penuh dusta
hanyalah bibir berkata
yang memilukan
menambah bengang rasa hampa
terus tinggal diriku terasa
ooh..

*lagu: Amir
*lirik: SQ



kredit: procompsognathus737




32 comments:

♥fazirazwazameri♥ said...

myspae korang ape ,
thanks tauu bagy new bout akim around 10 weeks ny :)
thanks korang :)

It's me..... said...

AKIM mmg BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

~zazza~ said...

akim fans link kite jgk please.....
my url

www.bloguntukmu.blogspot.com

link me k...

:)

♥fazirazwazameri♥ said...

bearbearwawa.blogspot.com
terima kasih :)

dhiela said...

akulahsinderela.blogspot.com..tq so much =)

Laila_Q said...

http://storage86.blogspot.com

farishazyyatizameri said...

link url blog saye yg cantek ni :
cehhh ta dew lawh

http://sayafarisha.blogspot.com/

teng's au
slalu bagy information tentang akim oke?
:DD

~zazza~ said...

thanks 4 da link..
i'm really die hard fans of akim!
rajin2 ah usha2 blog saya!

yan genit said...

http://izyangenit.blogspot.com
link me ya!
thanx..

C'est moi. said...

bleh link sy tak?
storyboarofmoi.blogspot.com

thanks(:

farishazyyatizameri said...

teng's manyak2 link isha:)

sOfEa_95 said...

plz...
link me

schoolgirl95.blogspot.com

tq..

cikyuyu said...

uu jugak yerr

http://nurulsuhaida.blogspot.com/

aww.. ;)
love akim!

It's me..... said...

I'M YOURSSSSSSSS.........
AKIM mmg BEST!!!!!!!!!!!!!
GOOD LUCK akim....
SELAMAT DATANG ke dunia HIBURAN....
Chaayookkkk...chayookkk...

this is MY BLOG,kang LINK i..
TQ ye bro...ade ape22 kang post kat cni erk..ARRIGATO HUZAIMASS....
http://www.princesslibra.blogspot.com/

cikyuyu said...

Thnks 4 AKIMFAN,
thnks 4 da link
KAMI AKIMFA akan support akim sokmo!! agagagga :D

Atiqah Atirah said...

http://www.tqahhthemumbler.blogspot.com

THANKS! AKIM BEST!

Claire Rais said...

http://unofficial-aishkim.blogspot.com/

fie92 said...

http://www.fiellyssa.blogspot.com/


thx!

XP

~zazza~ said...

akimfan grab ur award from me at my blog..

amik tau...

:P

Anonymous said...

Salam...

Ai kim...
Actually xtaw nk ckp pa2...Sy tgk dorang ska suh awk link dorang..k arr..link me k...

bila2 msa je..
Klu sbuk xpe..
Anytime u can..

hafizageminigirlz.blogspot.com

nk tnya skit...
Bepa trikh lhir awk ek????
^-^

salam

noor afzan said...

Saya NoorAfzan salah sorang fan Akim..
hehe~

tgh layan i'm yours from akim..


blog saya...
http://noorafzan.blogspot.com/

aishah said...

www.entah-bencinta.blogspot.com

YaNa93 said...

http://yanathegurlz-93.blogspot.com

baby ; said...

akim sygg , plis link me . it is totally a pleasure if u do . thx dear akim :)
my name : baby .
my link : www.babyduffy.blogspot.com

baby ; said...

link taw . time kaseh sgt :D

www.babyduffy.blogspot.com

[baby]

Syaffiqah Aqellah said...

Www.Syaffiqahaqellah.blogspot.com

Thank you;D

Anonymous said...

www.loversya.blogspot.com

[ eycakim ]
thanx !

ERDA said...

monologiaku.blogspot.com

Anonymous said...

http://aisyahnurhanie.blogspot.com

( eycakim )

blog lame da tuka url :)
thanxx gafim!

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)